| Author |
Message |
|
vlad
Fondator
Joined: Tue Nov 10, 2009 7:54 am Posts: 425 Location: Suceava A multumit de : 2 ori Multumiri primite : 1
Advertismente: 0 din 3
Reputatie: Fondator
YM: vlad09me
Detinator Steam: Da
Cunostinte CS: Excelente
CS Status: Pe aici pe forum
Arma preferata: M4, ak47, Desert Eagle & Usp
|
 Recrutari servere de orice fel
ProLeague.Ro recuteaza servere de orice fel : 1 Servere de CS : DR.ProLeague.Ro Mod Deathrun; HNS.ProLeague.Ro Mod Hide n'Seek; ZM.ProLeague.Ro Mod Zombie Plague ; Nume.ProLeague.Ro Orice mod Si servere online : Metin , etc Post Reply daca vrei saU trimite un email la contact@proleague.ro cu datele serverului sau Y!M Vlad09me
● Pe acest forum regulile se aplica la sange, nu conteaza ca esti cine esti ai incalcat regulamentul vei primi sanctiunea care trb sa o primesti ! ● Regulile nu sunt asa aspre pentru sponsori, v.i.p, care au donat sau ajuta comunitatea ProLeague !
|
| Fri Apr 09, 2010 10:08 am |
|
 |
|
Snoopy
Utilizator
Joined: Wed Nov 11, 2009 4:04 pm Posts: 117 A multumit de : 0 ori Multumiri primite : 0
Reputatie: Utilizator
CS Status: Share a status message ...
Arma preferata: ak47,m4a1
|
 Re: Recrutari servere de orice fel
Serverul de WAR este vlad te rog sa editezi subforumul
_________________ Snoopy Hacking & Programming AddicteD
|
| Fri Apr 09, 2010 12:40 pm |
|
 |
|
Creappie
Administrator
Joined: Wed Mar 31, 2010 7:59 am Posts: 301 Location: Ploiesti A multumit de : 3 ori Multumiri primite : 4
Reputatie: Administrator
YM: alex.haos@yahoo.com
Cunostinte CS: Foarte Bune
CS Status: CS.ProLeague.Ro
Arma preferata: Colt M4A1
|
Salutari Server de Conquer Online Privat Se Poate Hosta ?
Nume : Alex Nick : Creappie;x Y!M : alexandrucristianamagda Joc preferat : Counter-Strike 1.6 - Cu siguranta ! Mod preferat : Clasic Arme preferate : M4A1 & AK47 Pistoale preferate : Desert-Eagle & USP ! Planse preferate : De_dust2_romania, De_Nuke Clan : ProL # Owner : CS.ProLeague.Ro & GG.ProLeague.RO User : ProLeague.Ro Rugaminte : Daca te-am ajutat apasa pe butonul 
|
| Fri Apr 09, 2010 4:46 pm |
|
 |
|
k1d.
Banned
Joined: Fri Apr 16, 2010 9:10 am Posts: 34 A multumit de : 0 ori Multumiri primite : 0
Reputatie: Banned
YM: gmiaunet
|
SALUT
Tin server de metin , este deja facut doar trebuie oamenI Serverul este hamachi timp de 2-3 saptamanI Dupa accea va fi IP StatiC
Tin server si de Conquer Online daca este nevoiE
_________________ Semnatura Schimbata Datorita Nerespectarii Regulilor !
|
| Fri Apr 16, 2010 9:18 am |
|
 |
|
Creappie
Administrator
Joined: Wed Mar 31, 2010 7:59 am Posts: 301 Location: Ploiesti A multumit de : 3 ori Multumiri primite : 4
|
sa vedem k1d. eu zic ca o sa fii bine venit in comunitatea proLeague
Nume : Alex Nick : Creappie;x Y!M : alexandrucristianamagda Joc preferat : Counter-Strike 1.6 - Cu siguranta ! Mod preferat : Clasic Arme preferate : M4A1 & AK47 Pistoale preferate : Desert-Eagle & USP ! Planse preferate : De_dust2_romania, De_Nuke Clan : ProL # Owner : CS.ProLeague.Ro & GG.ProLeague.RO User : ProLeague.Ro Rugaminte : Daca te-am ajutat apasa pe butonul 
|
| Fri Apr 16, 2010 4:25 pm |
|
 |
|
mYz
Utilizator
Joined: Mon Dec 14, 2009 4:50 pm Posts: 145 Location: Botosani A multumit de : 0 ori Multumiri primite : 0
YM: ionutz_andu97
Detinator Steam: Nu
|
HostName: Cyber-Network RolePlay Address: 195.225.59.54:7777 Players: .../ 20 Ping: 6 Mode: • Role Play v3™ • Map: PGL's Land e samp e al unui prieten e doar de 20 pentru ca nu prea are lume dak are a zis ca va cumpara de mai multi playeri
| Tue Apr 20, 2010 8:44 am |
|
 |
|
Creappie
Administrator
|
Eu as zice acceptat pentru inceput ! sa vedem ce zice si Vlad
|
| Tue Apr 20, 2010 2:58 pm |
|
 |
|
mYz
Utilizator
Joined: Mon Dec 14, 2009 4:50 pm Posts: 145 Location: Botosani A multumit de : 0 ori Multumiri primite : 0
|
ASTEPT RASPUNSUL:)vlad:)
| Wed Apr 21, 2010 7:09 am |
|
 |
|
vlad
Fondator
Joined: Tue Nov 10, 2009 7:54 am Posts: 425 Location: Suceava A multumit de : 2 ori Multumiri primite : 1
Reputatie: Fondator
YM: vlad09me
CS Status: Pe aici pe forum
Arma preferata: M4, ak47, Desert Eagle & Usp
|
Myz(Ionut) noi am vorbit pe mess ca ma ai in lista de cateva luni  . Si raspunsul pentru PM Ok nui nimic 
● Pe acest forum regulile se aplica la sange, nu conteaza ca esti cine esti ai incalcat regulamentul vei primi sanctiunea care trb sa o primesti ! ● Regulile nu sunt asa aspre pentru sponsori, v.i.p, care au donat sau ajuta comunitatea ProLeague !
|
| Wed Apr 21, 2010 7:35 am |
|
 |
|
mYz
Utilizator
|
putin cateva luni de multi ani de cand a fost sv welldone:) am si nr tau:)de tel:D
| Wed Apr 21, 2010 7:03 pm |
|
AddBot
Robotelul cu reclame
Varsta : 0
|
|
Acum 1 minut |
|
|