| Author |
Message |
|
vlad
Fondator
Joined: Tue Nov 10, 2009 7:54 am Posts: 428 Location: Suceava A multumit de : 2 ori Multumiri primite : 1
Advertismente: 0 din 3
Reputatie: Fondator
YM: vlad09me
Detinator Steam: Da
Cunostinte CS: Excelente
CS Status: Pe aici pe forum
Arma preferata: M4, ak47, Desert Eagle & Usp
|
 Recrutari staff sau upgrade
Se cauta staff : - Moderatori, - G. Moderatori, - Designeri, - CS Team, - Echipa ProLeague.Ro -V.I.P Model cerere :
● Pe acest forum regulile se aplica la sange, nu conteaza ca esti cine esti ai incalcat regulamentul vei primi sanctiunea care trb sa o primesti ! ● Regulile nu sunt asa aspre pentru sponsori, v.i.p, care au donat sau ajuta comunitatea ProLeague !
|
| Tue Apr 06, 2010 7:45 pm |
|
 |
|
caLc1u
Utilizator
Joined: Sun Apr 11, 2010 7:20 pm Posts: 66 A multumit de : 0 ori Multumiri primite : 0
Reputatie: Utilizator
YM: calciu4ever
|
 Doresc sa fac parte din staff!
Nume : caLc1u Posturi : 13. Email : calciu4ever@yahoo.com Experienta : Foarte buna. Promit sa-mi fac treaba si sa fiu activ. Nu va voi dezamagi. Rank-ul pe care il vrei : Moderator Global sau Moderator!
| Sun Apr 11, 2010 7:43 pm |
|
 |
|
vlad
Fondator
Joined: Tue Nov 10, 2009 7:54 am Posts: 428 Location: Suceava A multumit de : 2 ori Multumiri primite : 1
Reputatie: Fondator
YM: vlad09me
CS Status: Pe aici pe forum
Arma preferata: M4, ak47, Desert Eagle & Usp
|
 Re: Recrutari staff
respins .
● Pe acest forum regulile se aplica la sange, nu conteaza ca esti cine esti ai incalcat regulamentul vei primi sanctiunea care trb sa o primesti ! ● Regulile nu sunt asa aspre pentru sponsori, v.i.p, care au donat sau ajuta comunitatea ProLeague !
|
| Fri Apr 16, 2010 1:21 pm |
|
 |
|
mYz
Utilizator
Joined: Mon Dec 14, 2009 4:50 pm Posts: 145 Location: Botosani A multumit de : 0 ori Multumiri primite : 0
YM: ionutz_andu97
Detinator Steam: Nu
|
ASTEPTAM CERERI!!rECRUTAM inca!
| Wed Apr 21, 2010 7:02 pm |
|
 |
|
Rapper
Utilizator
Joined: Sun May 16, 2010 5:25 pm Posts: 32 A multumit de : 0 ori Multumiri primite : 0
|
Nume : Rapper Posturi : 31 Email : braila_boy95@yahoo.comExperienta : Foarte buna.... am mai fost moderator si p alte forumuri + ca stau toata ziua la pc  Rank-ul pe care il vrei : Moderator Global sau Moderator! eDIT by mYz >Posturi update

|
| Tue May 18, 2010 7:04 am |
|
 |
|
mYz
Utilizator
Joined: Mon Dec 14, 2009 4:50 pm Posts: 145 Location: Botosani A multumit de : 0 ori Multumiri primite : 0
YM: ionutz_andu97
|
respins.
| Thu May 20, 2010 6:33 pm |
|
 |
|
away__
Utilizator
Joined: Wed May 26, 2010 2:29 pm Posts: 298 A multumit de : 0 ori Multumiri primite : 1
|
 Re: Recrutari staff sau upgrade
UP UP . cautam si Designeri 
|
| Sat Jun 19, 2010 8:02 am |
|
 |
|
hunter
Utilizator
Joined: Sat Jun 19, 2010 2:01 am Posts: 22 A multumit de : 0 ori Multumiri primite : 0
YM: alexe_undertaker@yahoo.com
|
Nume :hunter Posturi :17 Email :alexe_undertaker@yahoo.com Experienta :am mai fost admin/moderator si pe alte forumuri si nu mi`a reprosat nimeni nimic! Rank-ul pe care il vrei :V.I.P sau Moderator!
|
| Sun Jun 20, 2010 12:22 am |
|
 |
|
Smoker
Utilizator
Joined: Sun Jul 25, 2010 1:42 pm Posts: 5 A multumit de : 0 ori Multumiri primite : 0
Advertismente: 1 din 3
YM: smoker_alecs
Cunostinte CS: Foarte Bune
CS Status: [Feel The Vibe
Arma preferata: Awp
|
 hi
Nume : Smoker:xDDD Posturi : 1. Email : smoker_alecs@yahoo.comExperienta : Admin Gather-network.si multa vechime in cs  Rank-ul pe care il vrei :orice sa poate.Steam On 
|
| Sun Jul 25, 2010 1:48 pm |
|
 |
|
SilenT
Moderator Global
Joined: Sun Jul 18, 2010 7:33 pm Posts: 178 Location: Ploiesti A multumit de : 6 ori Multumiri primite : 1
Reputatie: Moderator Global
YM: eplm01
Cunostinte CS: Bune
CS Status: http://proleague.ro/concurs/frag.php?player=SilenTpls un vot
Arma preferata: M4A1
|
Nick: SilenT Posturi: 23 E-mail: eplm01@yahoo.comExperienta: Indelungata....ca moderator Rank-ul pe care il vrei: Ce vreti...inafara de designer.. Multumesc anticipat!!! RESPECT!!!
_________________ http://proleague.ro/concurs/frag.php?player=SilenT
pls un vot
|
| Sun Jul 25, 2010 3:19 pm |
|
 |
|
R3k!l
Utilizator
Joined: Tue Jul 20, 2010 3:10 pm Posts: 79 Location: Sf.Gheorghe A multumit de : 0 ori Multumiri primite : 0
YM: robertclaudiu.caruceru@yahoo.c
Cunostinte CS: Bune
CS Status: Le am:P
Arma preferata: awp,
|
Nick: R3k!l Posturi: 34 E-mail: robertclaudiu.caruceru Experienta: Buna ca moderator Rank-ul pe care il vrei: Daca se poate as dori moderator Multumesc!!

|
| Tue Jul 27, 2010 5:34 pm |
|
 |
|
SeNNzaTie
Utilizator
Joined: Fri Aug 06, 2010 6:47 pm Posts: 5 A multumit de : 0 ori Multumiri primite : 0
YM: cs_sennzatie
CS Status: Stau pe ProLeague.RO
Arma preferata: m4a1 & ak47
|
Nume : SeNNzaTie Posturi : 0 dar fac rpd posturi Email : cs_sennzatie@yahoo.comExperienta : 100% Rank-ul pe care il vrei : M.GLobal
|
| Fri Aug 06, 2010 6:49 pm |
|
AddBot
Robotelul cu reclame
Varsta : 0
|
|
Acum 1 minut |
|
|